Top 20 knjig v letu 2018

5 sestavin - Hitre in preproste jedi

Prelistaj me Image for 5 sestavin - Hitre in preproste jedi from emkaSi
+ / - Hover over image to Zoom
Other Views

    5 sestavin - Hitre in preproste jedi

    Trda - 18. okt 2018
    ( 60 )
    ISBN/EAN:P_9789610150763
    Redna cena: 34,99 €

    SkrijPoglej več
    Deli:
    - 1 + 34,99 €
    Brezplačna dostava
    Na zalogi, dobava takoj.
    Dodaj v košarico

    Opis

    Jamie Oliver je najbolje prodajan avtor kuharskih knjig v zgodovini Združenega kraljestva.

    Pred vami je njegova nova uspešnica, v kateri je s samo petimi sestavinami ustvaril 130 novih receptov za vsak dan, ki jih zlahka pripravite doma.

    Jamie je pokril vse: od solat, testenin, piščančjih in ribjih jedi do navdušujočih kombinacij zelenjave, riža in rezancev, govedine, svinjine, jagnjetine in obsežnega poglavja sladic.
     
    Knjiga vam bo pokazala, kako z najmanj vloženega truda in sestavin dobite kar največ okusa, ponuja pa ogromno hranljivih jedi ter neskončen vir navdiha za nove kulinarične stvaritve.

    O avtorju

    -Jamie Oliver-

    Jamie Oliver je začel kuhati pri osmih letih v pubu svojih staršev The Cricketers v mestu Clavering v grofiji Essex. Potem ko je putil šolo, da bi sledil sanjam o karieri v cateringu, je pristal v londonski restavraciji Neal Street, pozneje pa v The River Cafe, kjer ga je opazila televizijska ekipa.

    Njegova televizijska in pisateljska kariera se je začela leta 1999 s serijo Goli kuhar. Odtlej je odprl restavracijo Fifteen v Londonu, preobrazil šolske malice v veliki Britaniji in vnesel revolucionarne spremembe v kuhinje doma. Njegova dodrobelna organizacija Jamie Oliver Foundation si prizadeva, da bi s hrano izboljšala življenje ljudi po vsem svetu. Fundacija upravlja skupino Fifteen Restaurant Group, ki usposablja zapostavljeno mladino iz šibkejših socialnih okolij za kuharje, in središče jamiejevega  t. i. ministrstva za prehrano (Ministry of Foof Centres), ki ljudem v veliki Britaniji in tujini omogoča osvoji osnove spretnosti kuhanja. Fundacija se trenutno ukvarja z vzpostavitvijo izobraževalne sheme šolskih kuharhjev in projekta povezanosti med kuhinjo in vrtom v osnovnih šolah.

    Jamie sodeluje tudi pri tečajih Home Cooking Skills, ki potekajo v srednjih šolah. V njegovi uspešni poslovni mreži so verige restavracij Jamie's Italian, paleta živilskih in neživilskih izdelkov ter Jamies at Home, podjetje za direktno prodajo, ki je v Veliki Britaniji odprlo več kot tri tisoč delovnih mest.Jamie piše za medije po vsem svetu, med drugim za lastno revijo Jamie Magazine. Živi v Londonu in Essexu z ženo Jools in njunimi štirimi otroki.

    Ostale knjige tega avtorja

    Podrobnosti o izdelku

    Oglejte si več iz oddelkov:

    Mnenja kupcev

    Povprečna ocena kupcev:

    (36)
    (2)
    (3)
    (1)
    (18)
    ( 60 )
    Ocenite izdelek s klikom na zvezdice:

    Komentarji