Možnosti plačila

Določene možnosti plačil lahko izbirate glede na tip registracije, ki ste jo izvedli. Lahko ste registrirani kot fizična oseba, pravna oseba ali pravna oseba - javni zavod. Podrobnosti lahko preberete spodaj. Nudimo vam naslednje možnosti plačila:

 

 • Plačilo po povzetju
 • MasterCard, Visa, American Express
 • PayPal
 • Plačilo po predračunu (pravne osebe)
 • Račun z odlogom plačila (pravna oseba - javni zavod)

  Plačilo po povzetju

  Naročilo boste plačali dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu pošiljke. 


  Plačilne kartice

  Sprejemamo plačilne kartice MasterCard, Visa in American Express. Številke kreditne kartice ne shranjujemo za prihodnja naročila. Ob ponovnem nakupu jo boste morali ponovno vpisati. V primeru nepooblaščene uporabe vaše kreditne kartice pri nakupu se ravnajte po navodilih, ki vam jih določa izdajatelj vaše kreditne kartice ter nas nemudoma obvestite. Ta način lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali pravna oseba.


  PayPal (trenutno žal ni na voljo)

  Plačilo s PayPal-om deluje na osnovi vašega e-naslova in osebnega gesla. Vaši bančni podatki in podatki kreditne kartice so shranjeni le pri storitvi PayPal. Zato ni potrebno pri vsakem nakupu ponovno pošiljati podatkov prek spleta. Plačila prek omenjene storitve so brezplačna.

   

  Plačilo po predračunu

  Podjetja lahko plačajo po predračunu. Po oddaji naročila boste na e-mail prejeli predračun. Naročilo bomo dali v obdelavo po prejemu plačila na naš TRR. Ta način lahko izberete, če nakup opravljate kot pravna oseba.


  Račun z odlogom plačila

  Ta način plačila je namenjen vsem knjižnicam, šolam, fakultetam in vsem ostalim javnim zavodom. Izbrali ga boste lahko le, če ste registrirani kot pravna oseba - javni zavod. Tak tip uporabnika boste dobili samodejno ob registraciji glede na vašo davčno številko, ki jo boste vnesli v prvem koraku registracije pravne osebe.


  Način plačila za kupce iz tujine

  Kupci iz tujine lahko plačajo s plačilnimi karticami MasterCard, Visa, American Express ali s PayPal-om. Zaradi določenih posebnosti tujih naslovov vas prosimo, da v primeru daljših naslovov izpolnite le-te v posebno okno, namenjeno komentarju. S tem se bomo izognili nepotrebnim nejasnostim okoli naslova in vam pošiljko dostavili na pravi naslov bivališča.


  Podatki za nakazila iz tujine:

  Naziv in naslov banke: Nova Ljubljanska banka d.d., Trg republike 2, SI-1520 Ljubljana
  Imetnik računa: Mladinska knjiga Trgovina d.o.o., Slovenska 29, SI-1000 Ljubljana
  IBAN (International Bank Account Number): SI56 0292 3001 2657 088
  Koda SWIFT oz. BIC: LJBASI2X

   

  Oblikovanje cen

  Cene izdelkov in poštnine so v evrih z vštetim DDV. Cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini ...) veljajo na dan oddaje naročila.

  Ostanite na tekočem

  Prijavite se na e-novice Mladinske knjige PLUS in med prvimi boste izvedeli vse o novih knjigah. Se beremo!

  Prijava na e-novice