Bruno Šimleša

O avtorju

Zagrebški sociolog Bruno Šimleša je priznani hrvaški pisec literature s področja popularne psihologije in duhovnosti, kolumnist in avtor knjig za samopomoč, v katerih največ piše o ljubezni in odnosih.

Zelo radi ga berejo tudi slovenski bralci, predvsem bralke. Sam trdi, da je pomagal že tisočim, idej za pisanje o ljubezni in ljubezenskih težavah pa mu ne bo zmanjkalo nikoli.
Poleg tega da se posveča pisanju, prireja delavnice in predavanja, na katerih uči tečajnike zdravega pristopa do sebe in življenja na splošno, je tudi reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom.

Pri nas se je najprej predstavil s knjigo Šola življenja, namenjeno razvijanju zrelega in ljubečega odnosa do samega sebe. V naslednji prevedeni knjigi, Ljubeznoslovje (2012), ki je neke vrste vsebinska nadgradnja Šole življenja, pa se je za srečo ozrl navzven, k odnosom z ljudmi iz našega okolja. Sledile so še knjige Umetnost življenja, Brez rokavic, Resnice in zmote o ljubezni …

V svoji novi knjigi (P)ostati zdrav je združil znanstvena dognanja z dolgoletnimi izkušnjami, ki jih je pridobil pri delu z bolniki in njihovimi svojci. Knjiga je dragocen vodnik za ohranjanje zdravja, hkrati pa je v veliko pomoč tistim, ki se soočajo z boleznijo in njihovim svojcem.

Bruno Šimleša o pisanju knjige (P)ostati zdrav

Spremljaj na:

Dela avtorja

Ogled izdelka
(P)ostati zdrav BRUNO ŠIMLEŠA

Vezava: Integralna

32,99 €

Na zalogi v 45 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
Brez rokavic BRUNO ŠIMLEŠA

Vezava: Broširana

13,99 €

Na zalogi v 2 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
Brez rokavic - O življenju, ljubezni, Bogu in duhovnosti BRUNO ŠIMLEŠA
24,99 €

Na zalogi v 3 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
Kako vzljubimo sebe: 12 ključnih korakov osebnega razvoja BRUNO ŠIMLEŠA