Nina Osenar Kontrec

O avtorju

Nina Osenar Kontrec je priznana slovenska televizijska voditeljica in pevka. S svojo karizmo, šarmom in talentom se je uveljavila kot ena vodilnih medijskih osebnosti v Sloveniji. Prepoznavna je po pronicljivem voditeljskem slogu, energičnosti in profesionalnosti, ki jo je pridobila v svoji bogati karieri. Napisala je knjigo o trpki življenjski preizkušnji, ki jo je doletela kmalu po rojstvu sina. Sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom jo je za pet let prikoval na posteljo, za vedno pa zaznamoval njeno milo dušo.

 

Bolezni navkljub je Ninina pripoved prežeta z ljubeznijo in je lahko vir motivacije in navdiha za bralce, ki se morda znajdejo na podobnih življenjskih prelomnicah. Nudi iskren vpogled v njeno notranje življenje, boj z boleznijo, misli, vrednote in filozofijo, ki so jo preoblikovale kot osebo, in vseskozi preslikava na plan neusahljivo ljubezen do življenja.

 

Nina piše v sočnem, lahkotno viskoznem in hkrati iskrivo mehkem jeziku, ki nas popelje skozi barvito zorenje predanega partnerskega odnosa, njene čuječe osebnosti in srca, polnega brezpogojne ljubezni.

Spremljaj na:

Dela avtorja

Ogled izdelka
V objemu življenja NINA OSENAR KONTREC

Vezava: Broširana

29,99 €

Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila