Urška Fartelj

O avtorju

Urška Fartelj (1976) je diplomirana organizatorka managerka, ustvarjalka kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno in avtorica kuharskih priročnikov.

 

Končala je srednjo zdravstveno šolo in diplomirala na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Svoj poklic je sicer sprva videla v zdravstvu, a ji je bolezen spremenila življenje. Zaradi fibromialgije, ki povzroča utrujenost, bolečine in pešanje spomina, je začela zapisovati recepte in fotografirati jedi, da se jih bo spomnila, ko bo bolezen napredovala. Vse recepte je objavljala na spletu in kmalu ustvarila najboljši slovenski kulinarični blog.

 

Iz bloga sta nastali dve knjižni uspešnici – 220 stopinj poševno in 220 stopinj poševno: preprosto in sveže vse leto. V prvi knjigi je zbrala 100 odličnih in preverjenih receptov, druga knjiga pa prinaša več kot 120 novih receptov za zajtrk, malico, kosilo in sladice.

 

V Dobrih zgodbah preberite tudi

 

 

Spremljaj na:

Dela avtorja

Ogled izdelka
novo
220 stopinj poševno: Kosila v pol ure (PODPISANA knjiga) URŠKA FARTELJ

Vezava: Trda

32,99 €

Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
220 stopinj poševno: Skupaj za mizo URŠKA FARTELJ

Vezava: Trda

32,99 €

Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
220 stopinj poševno: Preprosto in sveže vse leto URŠKA FARTELJ

Vezava: Trda

32,99 €

Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila

Ogled izdelka
220 stopinj poševno URŠKA FARTELJ

Vezava: Trda

32,99 €

Na zalogi v 45 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila