Urška Fartelj
O avtorju
Urška Fartelj (1976) je diplomirana organizatorka managerka, ustvarjalka kulinaričnega bloga 220 stopinj poševno in avtorica kuharskih priročnikov.
Končala je srednjo zdravstveno šolo in diplomirala na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju. Svoj poklic je sicer sprva videla v zdravstvu, a ji je bolezen spremenila življenje. Zaradi fibromialgije, ki povzroča utrujenost, bolečine in pešanje spomina, je začela zapisovati recepte in fotografirati jedi, da se jih bo spomnila, ko bo bolezen napredovala. Vse recepte je objavljala na spletu in kmalu ustvarila najboljši slovenski kulinarični blog.
Iz bloga sta nastali dve knjižni uspešnici – 220 stopinj poševno in 220 stopinj poševno: preprosto in sveže vse leto. V prvi knjigi je zbrala 100 odličnih in preverjenih receptov, druga knjiga pa prinaša več kot 120 novih receptov za zajtrk, malico, kosilo in sladice.
V Dobrih zgodbah preberite tudi
- Kolumno o poletju, branju in kuhanju Česar ne preberem danes, bom jutri
- Kolumno Urške Fartelj o človekovem najboljšem prijatelju Google
- Kolumno o preprostem užitku vožnje s kolesom Če hodiš, si v trendu!
- Prispevek Pripravite velikonočno prato
- Intervju Moji recepti vedno uspejo
Spremljaj na:
Dela avtorja
Vezava: Trda
Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila
Vezava: Trda
Na zalogi v 46 poslovalnicah takoj ali preko spletnega naročila