Zbirka: Srednja šola - Gastronomski Tehnik - 2. Letnik - Učbeniki - Strokovni Predmeti

4 rezultatov

  • Ogled izdelka
    MESO IN MESNI IZDELKI, (2022) TATJANA ŠUBIC , DARJA MAVRIN , POLONCA LESKOVAR MESARIČ
    Vezava: Trda
    28,00 €
  • Ogled izdelka
    KUHARSTVO, učbenik za module v programih Gastronomske in hotelske storitve, Gastronomija in turizem, Gastronomija(2012) JOŽE ZALAR , JURE VRANDEČIČ , ET AL.
    učbenik za strokovni predmet
    Vezava: Broširana
    20,65 €
  • Ogled izdelka
    STREŽBA-IZDAJA 2024, učbenik za module v programih Gastronomske in hotelske storitve, Gastronomija in turizem, Gastronomija(2024) SIMONA POMPE , SIMON MALC , MITJA ACMAN
    učbenik za programe Gastronomske in hotelske storitve SPI
    Vezava: Broširana
    19,90 €
  • Ogled izdelka
    TURIZEM ZA SODOBNI ČAS, učbenik za strokovni predmet(2022) SEBASTJAN REPNIK
    učbenik za strokovni predmet
    Vezava: Broširana
    19,90 €

Ostali so si ogledali tudi ...